Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τι κάνουν αυτοί που δεν αρρωσταίνουν;

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι στις δυτικές κοινωνίες οι άνθρωποι αρρωσταίνουν 9.672 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους.


Κάθε χρόνο κάθε ένας από εμάς εμφανίζει κατά μέσο όρο 11 πονοκεφάλους και 6  πεπτικά προβλήματα, τρεις φορές πόνο στον λαιμό και δέκα φορές ενόχληση στη μέση. Εκτιμάται ότι 124 φορές ετησίως μας ταλαιπωρεί κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα βαρύ κρυολόγημα ή με την γρίπη. 


Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στις 17.40 από το MEGA  αναζητά τα «μυστικά» των ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν συχνά. Μεταξύ άλλων, δίνει πρακτικές συμβουλές που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού  και μας προστατεύσουν από μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας, αναδεικνύει τον ρόλο της σωστής διατροφής, της σωματικής άσκησης αλλά και του ψυχισμού στην πρόληψη των ασθενειών και λέει όλη την αλήθεια για την αναγκαιότητα των προληπτικών εμβολίων σε παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα, οι επιστήμονες αναφέρονται στα λάθη που κάνουμε όσον αφορά το ντύσιμο μέσα κι έξω από το σπίτι τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος μιλά για τα δικά του «μυστικά», που τον κάνουν να αρρωσταίνει σπάνια.        


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Λίτσα Δελή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δήμος Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...