Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«ΤΟ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ κάνει ελέγχους στο ΤΣΑΥ μετά από παρέμβαση του ΙΣΑ».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για τα θέματα του ΤΣΑΥ και έχει προβεί σε μια σειρά εξωδικαστικών αλλά και δικαστικών ενεργειών για τα σοβαρότατα αυτά θέματα που αφορούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα των μελών μας.


Σε συνέχεια αυτών των καταλυτικών ενεργειών απευθυνθήκαμε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να διενεργήσει ενδελεχή διαχειριστικό καθώς και διοικητικό έλεγχο, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του να ενεργεί για τη διασφάλιση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης.

Το αίτημα μας αυτό το είχαμε ήδη απευθύνει με την από 1-8-2012επιστολή προς τον κ. Υπουργό Υγείας, την οποία κοινοποιήσαμε στον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Σχετική ήταν και η από 19-4-2013, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, αίτησή προς το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, η οποία υπεβλήθη με αρ. πρωτ. 39703/23-4-2013.

Πλην όμως επειδή δεν λάβαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις απευθυνθήκαμε στην πλέον αρμόδια κατά νόμο αρχή, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Επειδή το θέμα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τους ιατρούς μέλη μας που μετά από πολλές δεκαετίες σκληρής εργασίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο κινδυνεύουν να αποστερηθούν σημαντικών κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων, τα αποτελέσματα των παραπάνω ενεργειών του ΙΣΑ , εφόσον δημιουργούν υπόνοιες για τυχόν ποινικές ευθύνες, θα αποσταλούν αρμοδίως και στην Εισαγγελία.

Ο ΙΣΑ στα πλαίσια των σκοπών του για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, θα συνεχίσει να εργάζεται αόκνως για το συγκεκριμένο ζήτημα δίνοντας μόνο ουσιαστικές λύσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ






isathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...