Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Γιατρός στo ΠΑΓΝΗ ζήτησε "φακελάκι" 7000 ευρώ για να χειρουργήσει νεαρό με όγκο!


Μια απίστευτη καταγγελία για γιατρό στη Κρήτη, που ζήτησε "φακελάκι" για να χειρουργήσει το νεαρό γιο άπορης οικογένειας, με όγκο στο πόδι, αλλά και για οργανωμένη προσπάθεια κουκουλώματος από πλευράς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, έκανε στο Flashnews.gr, ο κ. Μηνάς Χατζηδάκης, πρόεδρος της Ομάδας Αλληλεγγύης Αγ. Αικατερίνη.



Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, 26χρονος απευθύνθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο στο πόδι και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση.


Το σοκ της οικογένειας για τη σοβαρή ασθένεια του παιδιού, διαδέχτηκε ένα δεύτερο σοκ από το αίτημα του γιατρού, να λάβει ως πληρωμή το ποσό των 7000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργήσει το παιδί και.... να μην γίνει κανένα λάθος κατά την επέμβαση.

Την εγκληματική ανευθυνότητα του γιατρού δεν σταμάτησε ούτε το γεγονός ότι η οικογένεια του 26χρονου είναι άπορη και μάλιστα έχει καταφύγει στην Ομάδα Αλληλεγγύης όπου λαμβάνει βοήθεια σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η μητέρα του 26χρονου έκανε επίσημη καταγγελία στο ΠΑΓΝΗ η οποία και έχει πρωτοκοληθεί, όμως ενώ έχουν αλλάξει δύο Διοικήσεις, το θέμα έχει παραμείνει στα χαρτιά.

Η καταγγελία έγινε επί προεδρίας Κοκκίνη, ενώ και με τον νέο πρόεδρο κ. Χαριτάκη, όπως σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης, η υπόθεση φαίνεται ότι "έχει κουκουλωθεί".

Τα στοιχεία είναι εις γνώση της Διοίκησης αλλά και του ΔΥΠΕαρχη Κρήτης, όμως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την Ομάδα αλλά ούτε και με τη μητέρα του 26χρονου.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να απευθυνθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να γνωστοποιηθεί η ανάλγητη συμπεριφορά του γιατρού και να αποδοθούν ευθύνες για την παράνομη συμπεριφορά του.

"Δεν μπορούμε να αφήσουμε την οικογένεια άπορη με τρία παιδιά, να έχει το πρόβλημα αυτό και Πανεπιστημιακός γιατρός να ζητά 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει το παιδί και να μην γίνει κάποιο λάθος" δήλωσε στο flashnews.gr ο κ. Χατζηδάκης.

Η οικογένεια του 26χρονου, απευθύνθηκε σε κλινική του Ηρακλείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του νεαρού.

Η εγχείρηση θα στοιχίσει μόλις 3500 ευρώ και χωρίς "φακελάκι" και εκβιασμούς.

Η οικογένεια όμως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος για αυτό ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε στο Flashnews.gr: "Κάνουμε έκκληση όποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, στην Ομάδα Αλληλεγγύης "Αγ. Αικατερίνη" στα τηλέφωνα 6981027164, 6983474082 για να γίνει άμεσα η επέμβαση".

Και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε "έκκληση", να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, να ερευνηθεί η καταγγελία και να αποδοθούν οι ευθύνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...