Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η EUROMEDICA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο Όμιλος Euromedica είναι ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών υγείας για το νέο πρόγραμμα «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ» που παρέχει η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ μέσω της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ.

Το νέο τραπεζικό πρόγραμμα «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ» παρέχεται αποκλειστικά από τα υποκαταστήματα της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και οι κάτοχοι του θα έχουν κάλυψη για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε κλινικούς ιατρούς καθώς και οδοντιατρικές καλύψεις, με ποσοστό συμμετοχής ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν επιλέξει καθώς και δωρεάν check up
.

Πρόκειται για ένα τραπεζικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της πολύχρονης και ευρείας συνεργασίας της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, με τον Όμιλο Euromedica .

Ο Όμιλος Euromedica συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, τα δημόσια ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ και παρέχει σε όλους υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό ,τους ιατρούς και τον άρτιο ιατρικό εξοπλισμό που έχουν τόσο τα Διαγνωστικά Κέντρα όσο και οι Κλινικές της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύψεις του προγράμματος «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ» από τη Euromedica, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα υποκαταστήματα της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...