Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αδωνις: Αποδεκτή η παραίτηση της προέδου του ΟΚΑΝΑ - Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στη Ζέτα Μακρή

Αποδεκτή έκανε ο υπουργός Υγείας την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό στο περιθώριο της συνάντησής του με την ηγεσία της Ομοσπονδίας γιατρών του ΕΟΠΥΥ.


Ερωτηθείς για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της υφυπουργού Υγείας, Ζέτας Μακρή και της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «η κυρία Μαλλιώρη είχε κάνει μια παραίτηση πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία τότε δεν είχα κάνει αποδεκτή». Κατόπιν όμως των τελευταίων γεγονότων, πρόσθεσε, «σκοπεύω να την κάνω αποδεκτή».


Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με αφορμή και την έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας που υπάρχει από το 2011, ο υπουργός Υγείας απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην υφυπουργό Υγείας και τα αρμόδια όργανα που θα ασχοληθούν με το θέμα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η υφυπουργός Υγείας, στον ΟΚΑΝΑ βρέθηκε έλλειμμα ύψους 3,5 εκατ. έως 5,5 εκατ ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τα Κέντρα Πρόληψης, ποσό για το οποίο η πρόεδρος του Οργανισμού δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...