Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε η Μαλλιώρη

Δεκτή έκανε την παραίτηση της προέδρου του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), Μένης Μαλλιώρη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη μαύρη τρύπα που εντοπίστηκε στον οργανισμό. Ενα 24ωρο μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μαύρη τρύπα στον οργανισμό, ο Αδωνις Γεωργιάδης αποδέχτηκε τελικώς την παραίτηση που υπέβαλε η κ. Μ. Μαλλιώρη έπειτα από βαριές αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν με την υφυπουργό Υγείας, Ζέττα Μακρή.


Ολα ξεκίνησαν όταν η υφυπουργός Υγείας κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ότι αναζητούνται συνολικά... 8,5 εκατ. ευρώ! Με έγγραφα που παρουσίασε υποστήριξε ότι υπάρχει μαύρη τρύπα στον ΟΚΑΝΑ, ενώ έδωσε εντολή να διερευνηθεί το θέμα και από τις ελεγκτικές αρχές.

Από την πλευρά της, η απερχόμενη πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ δήλωσε ότι δεν πρόκειται για χαμένα χρήματα, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα, ενώ υποστήριξε ότι τα περισσότερα έχουν δοθεί στις μισθοδοσίες λόγω της υποχρηματοδότησης του οργανισμού και επεσήμανε ότι υπολείπονται και ορισμένα έγγραφα που δικαιολογούν και λογιστικά τη νόμιμη διάθεση των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...