Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ξεσκονίζουν τις συμβάσεις του Τομπούλογλου στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Μεγάλη έρευνα  διεξάγεται ήδη  για τα έργα και τις ημέρες του Χάρη Τομπούλογλου στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το Star παρουσίασε σε ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα,  έγγραφα που αφορούν τον διαγωνισμό για την ανάληψη φύλαξης του νοσοκομείου από εταιρεία σεκιούριτι.

Μεταξύ άλλων υπάρχει και η έντονη διαμαρτυρία της αναπληρώτριας  διοικήτριας που υποστηρίζει ότι την ημέρα που εμφανίζεται να έχει υπογράψει έγγραφο για την φύλαξη του νοσοκομείου αυτή απουσίαζε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο εξωτερικό!


Όλες οι μαρτυρίες θα αξιοποιηθούν κατά την έρευνα που έχει ξεκινήσει στο νοσοκομείο.
Ο κύριος Τομπούλογλου λοιπόν σύμφωνα με τα έγγραφα και τις μαρτυρίες σε χρόνο ρεκόρ διέκοψε για ένα μήνα την σύμβαση που είχε με την εταιρεία σεκιούριτι του νοσοκομείου και έδωσε την φύλαξη σε ανειδίκευτο προσωπικό αν και υπήρχαν αντιδράσεις. Αυτό αναφέρει το έγγραφο από το τμήμα επιστασίας του νοσοκομείου με ημερομηνία 26-11-2013

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είναι εφικτό με το προσωπικό από την κινητικότητα να γίνει φύλαξη καθώς δεν γνωρίζει τα καθήκοντα περί ασφαλείας» αναφέρεται στο έγγραφο.

Ο κύριος Τομπούλογλου προσπάθησε να κάνει οικονομία για ένα μήνα ή θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την προηγούμενη εταιρεια.

Αμέσως, στις 27-11 -2013, με υπογραφή Τομπούλογλου γίνεται αίτηση για υπηρεσία φύλαξης για ένα μήνα με προϋπολογισμό 13766 ευρώ για να λυθεί το πρόβλημα.
Την ίδια ημερομηνία φαίνεται ότι η κίνηση αυτή έγινε με επείγουσα αίτηση έγκριση και της αναπληρώτριας διοικήτριας και ανάρτηση στην Διαύγεια όμως η ίδια με κατεπείγον έγγραφο που έστειλε όπως βλέπετε αρνείται ότι έχει υπογράψει και ότι έχει την παραμικρή σχέση.

Οι κινήσεις του κυρίου Τομπούλογλου, σύμφωνα με την πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια, έγιναν χωρίς να ενημερωθεί κανείς τότε από την διοίκηση και χωρίς να ακολουθητέων οι συνηθισμένες διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή ο επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος παχυσαρκίας «Αγλαΐα Κυριακού» προχωρεί σε μηνύσεις για την εμπλοκή του ονόματός του στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Χάρης Τομπούλογλου.

Τον διαγωνισμό πάντως κέρδισε η εταιρεία σεκιούριτι που προσέφερε 10 ευρώ λιγότερα από την αμέσως επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...