Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Καμία εμπλοκή Μιχαλάκου στις μίζες Τομπούλογλου λέει το ΠΑΣΟΚ

Ακέραιο άνθρωπο και σοβαρό επιστήμονα χαρακτηρίζουν τον Νίκο Μιχαλάκο επιτελείς του ΠΑΣΟΚ, αποκρούοντας κάθε σενάριο εμπλοκής του στην υπόθεση Τομπούλογλου.


Πλήρη κάλυψη προς το μέλος της ΚΠΕ και του τομέα οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Μιχαλάκο, παρέχουν υψηλόβαθμοι παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη, μετά τις αιτιάσεις Τομπούλογλου, που τον εμπλέκει στην υπόθεση εκβιασμού και δωροδοκίας για την οποία κατηγορείται.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι ο κύριος Τομπούλογλου επιχειρεί να “εκμεταλλευτεί” την ιδιότητα του κυρίου Μιχαλάκου, ως επιστημονικό διευθυντή του Τμήματος Αύξησης και Ανάπτυξης του Νοσοκομείου Παίδων, “Αγλαία Κυριακού” και να τον εμπλέξει στην υπόθεση, με την οποία δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση.

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κάνουν λόγο για έναν ευυπόληπτο άνθρωπο και σοβαρό επιστήμονα. Ο ίδιος ο κύριος Μιχαλάκος σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις δήλωσε άγνοια για τα όσα είπε σε επίμαχο βίντεο ο Χάρης Τομπούλογλου εκτιμώντας ότι τον χρησιμοποίησε στον εκβιασμό του λόγω της θέσης του και για να αποσπάσει περισσότερα λεφτά.

Ο κύριος Μιχαλάκος, ο οποίος εξελέγη πέρσι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...