Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο: Άδωνις εναντίον γιατρών

Ο υπουργός Υγείας δέχθηκε τα πυρά - αυτή τη φορά - των γιατρών του Πειραιά - «Ο υπουργός εξακολουθεί να προκαλεί και μάλιστα επιδεικτικά. Αυτή τη φορά δε θα του περάσει. Εδώ παίζονται ανθρώπινες ζωές!» είπε ένας από τους γιατρούς αφού πήρε το μικρόφωνο του υπουργού


Τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όταν ο υπουργός Υγείας δέχθηκε έντονη κριτική και αποδοκιμασίες, θύμισαν τα όσα συνέβησαν λόγω της παρουσίας του Άδωνι Γεωργιάδη σε έκτακτη συνάντηση των γιατρών του Πειραιά στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.


Τους τόνους ανέβασε αρχικά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, στην αρχική της τοποθέτηση κάνοντας λόγο για «προκλητικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Υγείας», καταχειροκροτούμενη από εκατοντάδες γιατρούς.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο - μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες - ο υπουργός Υγείας, ο οποίος κατά καιρούς διέκοπτε την ομιλία του λόγω των παρεμβάσεων των γιατρών, και επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι για κάθε γιατρό που θα απομακρυνθεί από τον ΕΟΠΥΥ, θα προσλαμβάνεται ένας στο ΕΣΥ.

Τότε ένας εκ των παρευρισκομένων γιατρών πήρε το μικρόφωνο του κύριου Γεωργιάδη και φώναξε ότι «ο υπουργός εξακολουθεί να προκαλεί και μάλιστα επιδεικτικά. Αυτή τη φορά δε θα του περάσει. Εδώ παίζονται ανθρώπινες ζωές!».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...