Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ψηφίζουν σήμερα οι 3.500 φαρμακοποιοί της Αθήνας

«Το παρελθόν δεν διαγράφεται, αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για μια αισιόδοξη προοπτική», λέει ο  πρόεδρος του ΦΣΑ


Στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη λεωφόρο Συγγρού, ψηφίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί της Αθήνας για την ανάδειξη του νέου δσ του συλλόγου τους.

Στους καταλόγους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) είναι εγγεγραμμένοι 3.500 φαρμακοποιοί. Στις εκλογές συμμετέχουν επτά παρατάξεις, οι οποίες είναι οι εξής: ΣΥΜΜΑΧ, ΠΑΝΦΑΣΥΝ ,ΔΗΠΑΚ, ΣΥΝΕΡΓ, ΔΗΜ.ΣΥΝ, ΑΝΑΜΟΡΦ, ΠΡΩΤΟΒ.


Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα.

Με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση του κλάδου των φαρμακοποιών στην Αττική, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κων. Λουράντος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Είναι καθήκον όλων των μελών μας να δηλώσουν με την παρουσία τους και την ψήφο τους όχι μόνο την κριτική τους απέναντι σ’ αυτά που έπραξαν οι εκπρόσωποί του το προηγούμενο διάστημα, αλλά να επιλέξουν αυτούς που θα ηγηθούν των προσπαθειών τους για ένα καλύτερο αύριο.

Το παρελθόν δεν διαγράφεται, αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για μια αισιόδοξη προοπτική που οφείλουμε να διαγράψουμε και να αγωνιστούμε ... Το παρελθόν διδάσκει και αλίμονο σ’ αυτόν που δεν παίρνει τα διδάγματα που καταγράφονται στο διάστημά του. Διδάγματα που μπορεί να είναι επώδυνα αλλά πολύ χρήσιμα...

Περισσότερο όμως από το παρελθόν ενδιαφέρει το μέλλον το οποίο όσο δυσοίωνο και αν προβλέπεται οφείλουμε να ανακαλύψουμε έστω και την παραμικρή αχτίδα φωτός που διακρίνεται στο βάθος ... Και αν σήμερα καμιά αχτίδα φωτός δεν διακρίνεται οφείλουμε να την ανακαλύψουμε...

Σήμερα δεν φαίνεται τίποτα αισιόδοξο στον ορίζοντα αφού κατάφερε ο Κυβερνητικός συνδικαλισμός την προηγούμενη τριετία να επιβληθεί τρομοκρατώντας τους πάντες και υποσχόμενος νίκες μέσω της υπακοής μας στο «σύστημα»...

Απέναντι σε αυτό το σύστημα δεν μπορούν να είναι οι .... υπηρέτες του! Απέναντι σε αυτό που μας έχει καταδυναστεύει δεν μπορεί να στέκονται όσοι το ... δημιούργησαν!

Απέναντι σε κάθε προσπάθεια άλωσης του επαγγέλματός μας, δεν μπορεί να είναι όσοι το επιβουλεύονται αλλά ούτε οι ... βοηθοί τους. Απέναντι στο «σύστημα» είμαστε όλοι εμείς που δεν παραχωρούμε ούτε ίχνος από την αξιοπρέπειά μας , ούτε κομματάκι από ότι δημιουργήσαμε με κόπο τόσα χρόνια...

Αυτή τη στιγμή τα λόγια είναι εύκολα και οποιοσδήποτε μπορεί να υποσχεθεί τα πάντα... Σήμερα οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτα , αλλά αύριο μπορούν να κοστίσουν τα πάντα, αν δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Προσωπικά δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτε περισσότερο από το ότι θα αγωνιστώ μαζί σας όπως παλιά και όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Οι μεγάλες υποσχέσεις και τα παχιά λόγια δεν ταιριάζουν στην παρούσα κατάσταση. Ούτε η καλλιέργεια μεγάλων προσδοκιών προσφέρεται στο βωμό της εκλογικής νίκης...

Μιας νίκης που ίσως κοστίσει πολύ στον νικητή.... καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που δεν θα μπορεί να λύσει και εν τέλει θα παρασύρει στο γκρεμό όλους μας στο όνομα της προσωπικής του ματαιοδοξίας.

Φίλες και φίλοι, σας καλώ να προσέλθετε όλοι στις κάλπες το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, για να δηλώσετε την προτίμηση σας σε αυτούς που πρόκειται να σας αντιπροσωπεύσουν επάξια την επόμενη τριετία. Αυτούς που θα μεταφέρουν τις εντολές σας αυτούσιες, χωρίς εκπτώσεις και προσωπικές εκτιμήσεις, στο δευτεροβάθμιο όργανο μας.

Σας καλώ να γράψετε με τη συμμετοχή σας την πρώτη σελίδα μιας καινούργιας ημέρας, για το μέλλον που οφείλουμε να δημιουργήσουμε.

Γιατί ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...