Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

(Και) η Ζέττα Μακρή “άδειασε” τον Τομπούλογλου

Η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή ήταν ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, που “άδειασε” τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού” Χάρη Τομπούλογλου, για την υπόθεση διαφθοράς για την οποία συνελήφθη και απολογείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.


Η υφυπουργός Υγείας μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, και δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Χάρη Τομπούλογλου, θυμίζοντας ταυτόχρονα ότι το ειδικό καθεστώς του “Αγλαϊα Κυριακού” δεν επιτρέπει τον απευθείας διορισμό διοικητή από την κυβέρνηση.

“Αυτό που προέχει είναι να καταδικάσουμε απερίφραστα, κατηγορηματικά μία τέτοια συμπεριφορά και, μετά να αναδείξουμε ποιος έχει την ευθύνη της επιλογής. Η επιλογή ήταν ατυχής. Όλοι μας είτε ως πολίτες, όταν επιλέγουμε πολιτικά πρόσωπα για οποιοδήποτε αξίωμα είτε ως πολιτικοί, όταν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε συνεργάτες, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο αυστηροί, να μην συγχωρούμε και να ψάχνουμε πολύ πιο ουσιαστική συμπεριφορα”, σημείωσε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...