Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ολομέτωπη επίθεση Άδωνι στο ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα! «Δώστε τον κατάλογο με διαφημίσεις από εταιρείες»

Κατά των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του ίδιου του κ.Τσίπρα καταφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. 


Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τις φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και τα ποσά που έχει εισπράξει ο σταθμός «στο Κόκκινο» καθότι όπως υποστήριξε ο ίδιος έχει την πληροφόρηση ότι τα ποσά είναι τερατώδη.


Επίσης ο κ.Γεωργιάδης εξακόντισε κατηγορίες και κατά της εφημερίδας «Αυγή» λέγοντας ότι φιλοξένησε άρθρο «ειδικού συνεργάτη» το οποίο εξέφραζε ολοκάθαρα τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών. «Ήταν σα να το έχει γράψει ο εκπρόσωπος τύπου των φαρμακοβιομηχάνων» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι το άρθρο δόθηκε στην εφημερίδα κατ ευθείαν από τον Διευθυντή του γραφείου του κ.Τσίπρα τον κ.Παππά.

"Είναι ντροπή για την Αυγή" είπε ο κ. Γεωργιάδης "να δημοσιεύει άρθρο με υπογραφή ειδικού συνεργάτη και να κατηγορεί τον υπουργό Υγείας ότι εκπροσωπεί συμφέροντα συγκεκριμένης εταιρείας" συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα απευθυνόμενος στους ασθενείς είπε πως όταν βγει ο νέος τιμοκατάλογος με τα φάρμακα τον Δεκέμβριο, όταν θα αγοράζουν φθηνά σκευάσματα θα είναι με βάση τις τιμές της κυβέρνησης και οταν θα παίρνουν ακριβά θα είναι οι τιμές ΣΥΡΙΖΑ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...