Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Στάση εργασίας των γιατρών ΕΣΥ στο νομό Αρκαδίας στις 21 Νοεμβρίου

Δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση η κατάσταση που αντιμετωπίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη γενική εικόνα των προβλημάτων στο χώρο του δημοσίου συστήματος Υγείας.


Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Ν.Α. (ένωση γιατρών ΕΣΥ νομού Αρκαδίας) επισημαίνει ότι: «Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, από τον μήνα Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, αντιμετωπίζει λειτουργικό πρόβλημα λόγω της οικονομικής πολιτικής που ασκείται οριζόντια σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας.


Ο προϋπολογισμός για ορθοπαιδικές – γναθοχειρουργικές – νευροχειρουργικές επεμβάσεις έχει εξαντληθεί ενώ για τις επεμβάσεις των γενικών χειρουργών τείνει να εξαντληθεί, με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα μη πραγματοποίησης τον προαναφερόμενων επεμβάσεων έως το τέλος του έτους.

Θεωρούμε αδιανόητο να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς του νομού μας αλλά και των όμορων νομών, καθώς είμαστε φυσικό κέντρο υποδοχής από τα νοσοκομεία όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και οι ασθενείς να διακομίζονται σε νοσοκομεία της Αττικής για επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο νοσοκομείο μας.

Είναι από τις φορές που ενώ προσπαθείς να εργάζεσαι παραπάνω, ανακόπτεσαι από τον ίδιο τον εργοδότη σου. Ο παραλογισμός μας ακουμπάει πια….


     Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και γι΄αυτό οι Ιατροί του Νοσοκομείου μας προχωράνε σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη  21/11/13 στις 12 το μεσημέρι.
Παρακαλούμε την διοίκηση για τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα το νοσοκομείο μας».


Πηγή: www.ygeianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...