Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

«Έχτισαν» συμβολικά την είσοδο του Δρομοκαΐτειου, κατά της διαθεσιμότητας

Την είσοδο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο», «έχτισαν» σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι σε μια συμβολική κίνηση αντίδρασης απέναντι στο μέτρο της κινητικότητας που ξεκινά στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.


«Βγάλτε τους τσιμεντόλιθους, δεν είναι το σπίτι σας» ζήτησε από τους εργαζόμενους ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνομιλώντας μαζί τους, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ. «Η κυβέρνηση δεν συνδιοικεί με τους συνδικαλιστές» πρόσθεσε.


Σήμερα εξάλλου, ο Σύλλογος εργαζομένων σε «Δαφνί» και «Δρομοκαΐτειο», έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο υπουργείο Υγείας με την υφυπουργό Υγείας Ζέττα Μακρή.

«Εν κρυπτώ και πίσω από την πλάτη των εργαζομένων προχωρούν και σχεδιάζουν. Ετοιμαζαν μετακίνηση τριών κλινικών, προς Σισμανόγλειο, Σωτηρία, Πολυκλινική και μετακίνηση όλης της Τεχνικής Υπηρεσίας, όλων των οδηγων και διαθεσιμότητα 30 διοικητικών μέσα σε 25 ημέρες», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι, εκφράζοντας παράλληλα επιφυλάξεις για τις δεσμεύσεις που, όπως λένε, δίνονται.

«Η υφυπουργός και ο υπουργός σαφώς βρίσκονται προ της λήψης απόφασης για διαθεσιμότητες. Διαχείριση της κατάστασης και των εντυπώσεων- επιπτώσεων απλά θέλουν να κάνουν» τονίζουν.

Οι εργαζόμενοι επιστρέφοντας από το υπουργείο, θα συνεδριάσουν προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...