Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Υγειονομικοί Υπάλληλοι ΕΟΠΥΥ: Κύριε υπουργέ της Υγείας, είστε ψεύτης!

Με μία πολύ "σκληρή" και λίαν οργισμένη ανακοίνωση απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ (ΠΟΥΓΥ - ΕΟΠΥΥ) στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τις απολύσεις γιατρών από τον ΕΟΠΥΥ και την "αναμόρφωση" της Υγειονομικοί Υπάλληλοι ΕΟΠΥΥ: Κύριε υπουργέ της Υγείας, είστε ψεύτης! φροντίδας υγείας στη χώρα μας.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΟΥΓΥ - ΕΟΠΥΥ αναφέρει τα εξής:


"ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕ,

Με ψέματα προσπαθείτε να οικοδομήσετε την Ελλάδα της ανάπτυξης ;

Από τα τέλη Ιουλίου που σας είδαμε πρώτη φορά, μας έχετε τρελάνει στα ψέματα. Μας διαβεβαιώνατε ότι δεν υπάρχει το σχέδιο της task force, αυτό που σήμερα δηλαδή επιβάλλετε στον Ελληνικό λαό και ακόμη και αν υπήρχε, δεν επρόκειτο να το ψηφίσει κανείς έλληνας βουλευτής. Επίσης, μας λέγατε ότι εμείς οι εργαζόμενοι στην δημόσια πρωτοβάθμια είμαστε το στήριγμά σας για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών συμφερόντων.Τον Αύγουστο μας διαβεβαιώνατε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας από εμάς, οποιαδήποτε ειδικότητα και αν έχει. Όλες δε οι παροχές, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη νέα ΠΦΥ.

Ξανά το Σεπτέμβριο μετά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο, διαβεβαιώνατε ότι δε θα απολυθεί κανένας από τους εργαζόμενους, αλλά παρ'όλα αυτά, θα μπούμε σε διαθεσιμότητα.

Ένα ένα μας τα ξεφουρνίζετε Υπουργέ για να μη μας πειράξει.

Δηλώνατε στα Μ.Μ.Ε. ότι η διαθεσιμότητα θα είναι ένα Σαββατοκύριακο και όλοι θα επανέλθουν στην εργασία τους. Να όμως που το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σας διαψεύδει και η διαθεσιμότητα δεν μπορεί να είναι λιγότερη από 15 ημέρες, γιατί αυτό αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Προχωράμε στη «δήθεν» παρουσίαση των δύο σχεδίων, που τελικά έγιναν τρία για τον ΕΟΠΥΥ. Άλλο ένα τεράστιο ψέμα μια και ήταν ήδη προαποφασισμένο το σχέδιο της task force, όπως ήδη έχει αποδειχθεί.

Μετά πήγαμε στις υποτιθέμενες διαβουλεύσεις που στην ουσία ήταν προσχηματικές και στις οποίες μας τιμήσατε με την απουσία σας. Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα και μας απολύετε μέσω τηλεόρασης.

Μη φοβάστε,δε σας κλέβει κανείς τη δόξα.

Το θάνατο της ΔΩΡΕΑΝ Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα και κατ΄ επέκταση του Ελληνικού λαού τον επωμίζεστε εξολοκλήρου.

Μπορεί ο ιστορικός του μέλλοντος να σας αναφέρει σαν ένα επιτυχημένο πωλητή βιβλίων, αλλά επίσης θα σας αναφέρει σαν νεκροθάφτη της Δημόσιας Υγείας και των Ελλήνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...