Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Τηλεοπτικές παραστάσεις από τον Αδ. Γεωργιάδη, τζάμπα μάγκες στο ΠΑΣΟΚ

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας αλλά και του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για το εισιτήριο των 25 ευρώ για την εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και για την υποχρέωση καταβολής 1 ευρώ για κάθε συνταγή φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «νέα άθλια μνημονικά μέτρα που επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους πολίτες, ως καλωσόρισμα για το νέο έτος της "ανάπτυξης"».


Στρέφοντας τα βέλη του τόσο κατά του αρμόδιου υπουργού όσο και κατά του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Όσο και να προσπαθεί ο κ. Γεωργιάδης με τις συνεχείς τηλεοπτικές του "παραστάσεις" να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του στο Υπουργείο Υγείας, αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ως κυβερνητικοί εταίροι ψήφισαν πανηγυρικά τα συγκεκριμένα μέτρα πριν λίγους μήνες ενώ τώρα υποκριτικά ως “τζάμπα μάγκες” εκφράζουν την αντίθεσή τους, δεν μπορούν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι μοναδικός τους στόχος είναι η πλήρη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας και η συνεχής οικονομική αφαίμαξη των πολιτών».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, προσθέτει πως «αν τους λείπουν χρήματα όπως επικαλούνται για τα νοσοκομεία, ας τα αναζητήσουν ανάμεσα στους μεγάλους φοροφυγάδες, στις μίζες, τις λίστες, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά που διαχρονικά δημιούργησαν τα κόμματά τους και όχι στις τσέπες του ελληνικού λαού».

Καταλήγοντας τονίζει πως ζητά και δεσμεύεται για την άμεση κατάργηση «κάθε μνημονιακού χαρατσιού που επιβλήθηκε στην υγεία καθώς και για την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας την ώρα της ανάγκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...