Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

«ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ;»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΓΕΝΕΣΙΣ» 


Η Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» δίνοντας σταθερά και διαχρονικά έμφαση στην υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει και στην προαγωγή της επιστήμης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Προγεννητικός έλεγχος: Αλλαγή σκηνικού;» το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στις 10.00π.μ.


Στόχος την Ημερίδας είναι ανταλλαγή εμπειρίας και γνώσης για τον προγεννητικό έλεγχο μεταξύ των ιατρών όλων των σχετικών ειδικοτήτων (Πανεπιστημιακοί καθηγητές, γιατροί συνεργάτες της κλινικής, γενετιστές και μαιευτήρες γυναικολόγοι  ειδικευμένοι στην Εμβρυϊκή Ιατρική και την Προγεννητική Διάγνωση) για την ενημέρωση του κλάδου σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου.

Την Ημερίδα θα ανοίξει με χαιρετισμό ο Πρόεδρος ΔΣ της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ κ. Φραγγίδης Γεώργιος, Μαιευτήρας-Χειρουργός, Γυναικολόγος. Στη συνέχεια στο πλαίσιο της Ημερίδας θα μιλήσουν:

Στο Α’ Μέρος με συντονιστές τους κ.κ. Γρηγόρη Γκριμπίζη, Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ», Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας Α.Π.Θ. και Δημήτριο Αθάνατο, Μαιευτήρα-Χειρουργό, Γυναικολόγο.

Οι κυρίες Ευγενία Ζορμπά και Ελένη Κολίτση, Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι, Ειδικευμένες στην Εμβρυϊκή Ιατρική & Προγεννητική Διάγνωση για το «Υπερηχογράφημα Α’ Τριμήνου: Πότε έχει ένδειξη ο  έλεγχος εμβρυϊκού καρυοτύπου;»

Ο κύριος Ιωάννης Παπουλίδης, Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής για τον «Μοριακό Καρυότυπο – Έλεγχο ελεύθερου εμβρυϊκού DNA»

Στο Β’ Μέρος με συντονιστές τους κ.κ. Σπυρίδωνα Τσαδήλα, Μαιευτήρα-Χειρουργό, Γυναικολόγο, Διδάκτωρα Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και Χρήστο Αθανασιάδη, Μαιευτήρα – Χειρουργό, Γυναικολόγο, Διδάκτωρα Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Ο κύριος Απόστολος Ζαβλανός, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικευμένος στην Εμβρυϊκή Ιατρική & Προγεννητική Διάγνωση, για το «Υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου: Πότε έχει ένδειξη η εμβρυϊκή υπερηχογραφία;»

Ο κύριος Χρήστος Καρύδας, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικευμένος στην Εμβρυϊκή Ιατρική & Προγεννητική Διάγνωση, για το θέμα του «Πότε έχει ένδειξη ο υπερηχογραφικός έλεγχος Γ’ Τριμήνου – Doppler.»

Η Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», μέλος του Ομίλου Euromedica, στα δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, αποδεικνύει καθημερινά έμπρακτα τη δέσμευσή της να στέκεται με ιατρική αριστεία και ανθρωπιά δίπλα στις γυναίκες που ετοιμάζονται για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, την αρχή της μητρότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε και αυτά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...